Menu

Nu ook niet meer verdwalen bij standaard Synergy linkjes.

Uitdaging:

Je kent het wel als Exact Synergy gebruiker: je klikt op Medewerker, Document of wat dan ook, om iets te bekijken of te bewerken. Je sluit het weer en komt op een pagina terecht waarvan je je afvraagt, hoe dan?

Problematiek
Je zit in een verzoek en drukt op bijvoorbeeld het veld “relatie” (klant of leverancier). Het verzoek, waar je nog in bezig bent, wordt gesloten en de relatiekaart wordt geopend, terwijl je hier nog verder mee wilt gaan. Maar zoals vrijwel alle gebruikers verdwaal je in een willekeurig scherm.

Oplossing
We hebben al een mooie oplossing gemaakt waar je hier de uitleg van vindt.
Vanaf versie 4.6 is het ook mogelijk om de “standaard” Synergy linkjes, in een verzoek, te openen als een pop-up of in een nieuwe tab. De gebruiker kan dan bekijken of aanpassen en het scherm weer sluiten. Hierna komt hij automatisch terug in het het oorspronkelijke scherm.

Als voorbeeld nemen we het after-sales verzoek van de demo omgeving, waar de gebruiker op het linkje van de klant “BagelHeaven” klikt. 

De klant-kaart wordt geopend als een pop-up, waarbij de gebruiker in het verzoek blijft. Zie hieronder:

Wat te doen.

Bij het onderhoudsscherm in het verzoek kun je de hyperlink bepalen. Bij “Openen in” bepaal je hoe deze opent. Kies hier voor “Pop-up”.

Delen: